background

Welkom bij Kiné Flow

Kiné Flow is een zelfstandige praktijk voor kinesitherapie waar  
U terecht kan met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat.

Maak een Afspraak Onze specialisaties

Bij Kiné Flow is jouw doel 
dat van ons

Kiné Flow is een zelfstandige praktijk voor kinesitherapie waar U terecht kan met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. 

Onze passie ligt in het begeleiden, sturen en verbeteren van Uw klacht. Of het nu gaat om een revalidatie na ongeval, blessure of operatie, we streven steeds naar een optimale herstelling van Uw functie. Naast onze professionele activiteiten als kinesitherapeut, zijn we beide nog gepassioneerd door de sport. Of het nu balsport of duursport is, aan expertise geen gebrek.

Het doorzettingsvermogen, de kritische blik en de focus op de essentie die erin gesleten zijn met de jarenlange beoefening van onze sport, trekken we ook door in onze therapie om U zo te begeleiden naar JOU doelen.

Expertise, constante bijscholing, multidiciplinaire doorverwijzingen en de individuele patiënt vormen onze fundamentele pijlers voor een kwalitatieve zorg.

img
img

Waar Kiné Flow voor staat

Begeleiden

Het doorzettingsvermogen, kritische blik en focus op de essentie die erin gesleten zijn met de jarenlange beoefening van onze sport, trekken we door in onze therapie om zo u te begeleiden naar uw doelen.

Sturen

Onze Expertise, constante bijscholing, multidiciplinaire doorverwijzingen en de individuele patiënt vormen onze fundamentele pijlers voor een kwalitatieve zorg.

Verbeteren

Onze passie ligt in het begeleiden, sturen en verbeteren het nu gaat om een revalidatie na ongeval, blessure of operatie, we streven steeds naar een optimale herstelling van uw functie.

Maak je graag een afspraak bij ons? 
Consulteer hier onze agenda.

Borgerhoutsendijk 9,
2400 Mol

info@kineflowmol.be
014/29.48.94